Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.07.2013 13:41 - Някакъв си въображаем диалог ( в стил "говоря си като лудите")
Автор: gratzian Категория: Забавление   
Прочетен: 334 Коментари: 0 Гласове:
0



 

Не мога да разбера едно нещо и това си е. А бе, че едните крали и лъгали -ясно, другите и те - ами има все още за крадене - давай, сега дошли третите- е, все нещичко е останало...така де, човещинка, национална черта един вид ли, наследство от отоманско дередже ли, а бе - туй то. Избира народа едни политици, независимо от коя партия са, ама като че ли от един калъп изляти повечето:

причесчицата - "селски битълс", вратовръзката му стои като лигавче, костюмчето като подарено и едни такива сериозни, сериозни - та чак намръщени, ама амбициозни и така с патос, с хъс...ний таковата, ний онаковата...избира ги народеца и ги чака...чака ги не за да заработят разбира се, а за да се осерат. А кажат нещо и хряс: А, бе,същите са, казах ли ви, крадци с крадци. И пуфкат, и попържат...брех не случихме на управници.

А, бе, аланкоолу, спри сега, чакай. Защо чакаш някой да ти оправи мизерния животец от горе? Чакай,чакай,не ме прекъсвай сега, ами слушай. Никой няма да дойде и да ти изплеви градинката, да ти посади царевицата, да ти нахрани добитъка, да ти боядиса фасада, която вече е заприличала на източногермански виц, никой от "ония". Ти си, да го ибъ, тоя дето трябва да се стегне и направи всичко това.Нещата стават от долу -нагоре. Ония там са само за парлама. Да ходят по софри и да се правят на загрижени. С една дума - маникени. То политиката е забавния дял на индустрията, дето е казал оня мъдрия китарист със смешните мустаци.(да не се бърка с Дайнов)

Ако ти, господине, не си запретнеш ръкавите и забачкаш, ама като казвам бачкаш имам предвид да бачкаш като на световно и на всичко отгоре не само там вицове-мицове, ами производство на качествена стока и то хем да е по-хубава, а па да е и по-евтина, защото кой ще ти я купи? То, викаш, лесно е да се говори така...работи , работи, ама като няма работа? Ами като няма работа създай си бе брато. Избери си нещо от което отбираш и дълбай. Ако не можеш сам, ами съберете се неколцина такива пишлигари. Я гледай какви мъжаги сте, а сте седнали да циврите: няма та няма. Ако е на гръцко лозе ще си изпотрошите ръцете и краката, ама ако е ваше? Ще карате ли агале,агале, а? Ама ние сме учени. Ами още по-добре тогава. Използувайте наученото. Да, де ама няма капитали, няма инвестиции. Бе де го твоя бизнес план? Покажи ми го, дай да го видя, проучи ли нишите на пазара, видяли каква е конкуренцията в бранша, кои ще са ти снабдителите, има ли някакъв износен потенциал, казвай? А, бе тя рибата в морето - пък ти готвиш тиганя...а бе рибата си е била винаги в морето, ама някой я ловят, а други я чакат сама да им скочи в тиганчето...понимаеш?

Да, де ама американците таковата, искат да ни шибат...ами добре бе мой човек, събувай гащите тогава.Е,ами че то гол сух дирник....на кой му е притребвало, я не се занасяй.Какво ще ти шибат ти сам си го завираш (да ме извиняват дамите). Какво ще ти земат американците като нищо нямаш.

Ами борда? Не забравяй борда. Е, та какво му е на борда и той вика същото което ти го викам аз - бачкай и туйто. Който не работи - не трябва да яде. Това само американците ли са ти го казали, борда ли ти го е казал или баба ти и дядо ти, а?

Туй било, онуй било...масони разни, всевиждащи очи, дъра-дъра...я да се стягаш в кръста и си припомни там приказката за неволята.

Айде стига толкова, че ми писна на оная работа да те слушам...

а той пак: Невольооооо! Неволоьоооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gratzian
Категория: Забавление
Прочетен: 811498
Постинги: 2201
Коментари: 191
Гласове: 280
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930