Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.02.2014 21:48 - Игри за вкъщи и за двора за националисти
Автор: gratzian Категория: Забавление   
Прочетен: 700 Коментари: 0 Гласове:
0



Игри за вкъщи и за двора за националисти
Игри с песен


Балонът се надува


След като националистът знае какво прави истинският балон, можете да изиграете и една игра, в която е добре да участват поне трима националиста или двама националиста и един фашист. Всички се хващат за ръце и правят голям кръг. Играта е съпроводена с малка песен. Ако никога не сте я пяли или сте я забравили, просто си измислете мелодия. Песента започва така:


Балочето се свива, свива, свива
Балончето се свива, свива, свива
Ссссссс


Докато пеете лекичко пристъпвате към центъра на кръга и когато не можете повече казвате Сссссс. Следва втората част от песента:


Балонът се надува.
Надувайте момчета
да стане на парчета!
Бум!


Сега докато пеете отстъпвате назад и завъртате кръга. Ръцете все повече се изпъват, докато накрая никой не може да се задържи за съседа си, следва Бум!, всички приклякат и ако е подходящо се търкулват на земята. Можете да повторяте играта, докато омръзне.






Миеме панички, миеме лъжички



Застанете срещу националиста и се хванете за ръце. Докато пеете Миеме панички, миеме лъжички люлеете ръцете си с не голямо отклонение, а като стигнете до думите А пък мръсната вода ще изхвърлим ей така! силно люшвате ръцете встрани лисвате вода с леген.






Ринги-ринги-рае


И при тази игра националистите се залавят на хорце. Взависимост от възрастта им, те вървят или подтичват, докато пеят песничката. Песента се повтаря многократно, а националистите подтичват все по-бързо и по-бързо. Накрая хорцето се скъсва, защото някой не успява да поддържа темпото.


Ринги, ринги, рае.
Наш петел играе,
чуждият го гони
за кило бонбони!





Влак



Тази игра също е по-интересна, ако играят повече националисти, но може да се изиграе и от двама – редови член и лидер. Националистите застават на разстояние едно от друго. Един от националистите се определя за локомотив. То си избира произволен колега, застава пред него и запява:



Виждам те, гледам те,
С теб играя аз, другар .
Ако искаш, заповядай
Да направим влак така!



Накрая локомотивът се обръща с гръб към националиста, на което е пял, то слага ръце на раменете на локомотива и се прикача към него като вагонче. Двамата се насочват към друг националист (ако участниците са повече, може да се насочи даже и към цяла фракция) като същевременно пеят Тра-ла-ла-лала-ла-ла-ла-лала. Когато стигнат до друг потенциален член, локомотивът отново запява Виждам те, гледам те … и поканва и потенциалния член (фракция) да стане вагонче.



image



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gratzian
Категория: Забавление
Прочетен: 811462
Постинги: 2201
Коментари: 191
Гласове: 280
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930