Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.04.2014 16:52 - Делничност
Автор: gratzian Категория: Забавление   
Прочетен: 384 Коментари: 0 Гласове:
0



Най-големите беди в човешката история се дължат на факта, че някои индивиди не могат да се примирят със своята делничност и всячески се опитват да се изтласкат на повърхността с желанието си да се превърнат в каймака на утайката.
Гледам, значи как онзи младеж дето се опита да похити Доган сега има мерак да става депутат,професионалният золумаджия - Бисер Петното и той нищо по-малко от я народен представител, я там европарламент. Имат значи хората самочувствие, че са някой си с извънредни способности, годни да управляват народа и сочещи с показалец светлото бъдеще...ами като гледат как разни Пеевци, Барековци и Сидеровци си развяват байрачетата и те си викат на акъла: Ами, ако тия могат, защо пък не и аз?
Хората със субстанция си стоят кротко на тъч линията, творят си скромничко, блъскат се като грешни дяволи и примирени с мястото си в обществото, само от време на време ще се повъзмутят, ще попротестират и...толкоз...те нямат тази безочливост и наглост на недоволните от собственната си съдба индивиди,напомпани със самочувствие бетер културист със стероиди. Ние, вика сме солта на земята, ние знаем това,само да дойдем и живота ви ще се превърне, ако не в рай, барем в социалистическа заводска почивна станция. Вие само ме изберете и заплатите ще станат като на европейците, пенсиите ще нараснат с пъти и достойният живот ще почука на вратата ви...чисто и просто. И, разбира се, намират се баламурници, които ще развяват хоругвите на тия ми ти лаладжии, ще има и таква готови да мрат за тях.
Ами погледнете само в Украйна .Онези стотици мераклии за достоен живот, дето чупят , горят и прегръщат освободителите ( които са лузъри като тях) и очакват живота им да се превърне в
приказка. Лагерите обаче няма да са в Артек, ами в Сибир, ама те или имат къса памет или не са били родени още когато Комунистите са ходили по земята.




Гласувай:
0


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gratzian
Категория: Забавление
Прочетен: 807697
Постинги: 2201
Коментари: 191
Гласове: 280
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930