Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.09.2017 21:05 - Пики Турай и другите 12
Автор: gratzian Категория: Забавление   
Прочетен: 530 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Пики беше седнал на масата и с химикалка в ръка подчертаваше текстове в броевете на "Държавен вестник" които Тони му донесе предната вечер. От тонколоните се стелеше за 15 път тази сутрин божественият глас на Робърт Плант, който пееше проникновенно за някаква стълба към небето.
Колкото повече знаеш, виждаш колко повече не знаеш беше казъл един мъдър древногръцки философ.Какво ще кажеш за това,а? - обърна се Пики към Нещото, което вече беше извадено от кутията и поставено на масата до няколкото тедрадки от по 60 листа, които той току що бе закупил от есперантистката книжарница на ъгъла, заедно с пергел, транспортир, линийка и конплект цветни моливи.
-Точно е, разбира се.Вселенската мъдрост е непознаваема, но все пак целта на всяко живо същество е да научи колкото се може повече - отговори с далече по-привлекателения си тембър, който успя да генерира Нещото.
-Това ми напомня мнението на един бразилски писател, който казва: Човек не може да спи с всички жени на света, ама барем трябва да се постарае.
-Ние не можем да разберем, все още тази обсесия на индивидите от вашия вид към това "спане"? В края на краищата не е ли това механизмът ви за прокреация, а не за рекреация каквито механизми имате също и то толкова много.Като започнеш от бридж белота, минеш през футбола и стигнеш даже до колекционирането на пощенски марки.
-Гледай, сега, Нещо...нали мога да ти...или ви, да го еба, викам така? Ти може да си ужасно умен и образован, сигурно.Може да си най-мъдрото нещо на Света, ама явно си много бос по тънката част.Ами то е нещо като твоето лингвистично самоусъвършенстване. Ти в началото не можеше боб да кажеш, после бъркаше родовете, после пък лека полека се открехна на жаргон и както гледам сега знаеш българския език по-добре и от мен...а аз, както гледаш съм печено копеле и мо"ем ти редим по тарикатски, а мога да ти говоря и по философски, щото мен живота ме е поставял в различни ситуации и аз е трябвало като хамелеон да се сливам с околната среда, за по-удачна реализация.Та да се върнем там, за креирането...много, от нас-мъжете си мислят, че те са тези които избират своята партньорка...булшит, брато...всичко това е илюзия...в действителност жените са онези които правят избора, къде съзнателно, къде подсъзнателно.Тъй като този род дейности са подвластни на инстинкта, за онова дето му викаш ти прокреация, а ние си му викаме ебане, то бъдещата носителка на плода трябва да се съеши с онзи който би произвел най-качественния плод.Ти може да правиш там колкото си искаш чупки, подаръчета там,комплименти и всякакви там други пички майни, ако тя не те ще -нема да ти се отвори парашута...и после пък, ако работата не се получи и тя почва също като теб: проба,проба...едно,две,три...и така нататък. А пък онова Нещо дето ги е закодирало тия неща в нас го е направило така, че тоя акт на прокреация да е съпроводен с усещането на върховна рекреация...и като почнем, начи...нема спиране.Чакай сега да обърна плочата,че тая страна свърши.
-Чудна работа.Трябва този феномен да го изучим по-подробно и ако имаме възможност да го въведем и при нас...звучи доста примамливо...ин и ян...прокративност и рекреативност...хммм, както бихте казали вие.
-Дай сега да не се отвличам от главната задача.Трябва да компилирам някои методи за акумулация на финансови средства посредством умнствен труд в условията на развито социалистическо общество.
 



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gratzian
Категория: Забавление
Прочетен: 803962
Постинги: 2201
Коментари: 191
Гласове: 280
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031