Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.09.2017 20:53 - Пики Турай и другите 8
Автор: gratzian Категория: Забавление   
Прочетен: 222 Коментари: 0 Гласове:
0




-Храната спомага за оптимизирането на мисловния процес, както обичаше да казва Пешо Петела - философски заключи Пики допивайки биричката си - Когато човек е гладен той е обсебен от оцеленшешкия нагон и неговата креативност е лимитирана само до напълването на тумбака.Няма, значи,братче, артистичност, дълбочина и висш пилотаж на мисловните процеси. Липсва,брато, онази гениалност и уникалност, която те издига над тълпата. В този скапан живот, ако не си едни гърди пред конкуренцията ще седиш зад струга,начи и ще мислиш само как да преизпълниш петилетката и само пролетарска каша ще ти запълва онова сивото у главата. Е, може и за пичета да мислиш, но толкова за полета на мисълта ти.Тъй като отчитам желанието ти да се включиш в отбора на Великия манипулатор Пики Турай ще те възнаградя с връщането на портофейла ти, но те глобявам с една двайсетачка за понижена осторожност.Капиш?
-Копеле, ти направо ме разби.Кога успя, да го еба, да го щипнеш? Виде ли, че вътре има цела половингодишна заплата на инжинерче? Щех да се побъркам, значи! - Тони говореше с толкова екзалтиран глас, сякаш срещу него не беше Пики, а неговия идол Том Джоунс.
-Виж с"а, както гледаш сега излизам от кафеза и требе да се видим с моручката и с още некой.Ще ми требат два-три дена за аклиматизация,но те искам...хммм...днес е четвъртък...значи неделя у седем вечерта те искам да ми се явиш у Феята.Като комсомоско поръчение ти давам да ми донесеш всеки брой от тази година на "Държавен вестник" и некои актуални плочи за да си сверим часовника.Знаеш, че у панделата нема Юрая, нема Пърпъл, а ушите са ми зажаднели за качествен саунд.
-Добре,копеле, нема грешка.Аз, също треба сега да си теглим един душ и да поспим, че довечера требе да търсим пак клиентела за моите котенца, защото но мъни,но хъни, брато.
Тъй като поминъка на Тони беше намирането на чужденци за "сватосване" с трите проститутки, които бяха под неговото крило - Деси, Радка и Сиси и на които той беше дал, в изблик на творчески порив "партизанските имена" Галантерия, Кинкалерия и Пасмантерия той трябваше ловко да обикаля столичните хотели избягвайки или в краен случай "шарейки мангизи" на тайните ченгета, които бяха навсякъде, мама им да еба.
Двамата новоизлюпени приятели се прегърнаха братски.Тони се запъти към квартал "Мотописта", а Пики към скромния апартамент, който той обитаваше с майка си и сестра си на улица "Ангел Кънчев".
 



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gratzian
Категория: Забавление
Прочетен: 811536
Постинги: 2201
Коментари: 191
Гласове: 280
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930