Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.09.2017 12:59 - Пики Турай и другите 58
Автор: gratzian Категория: Забавление   
Прочетен: 334 Коментари: 0 Гласове:
0





Следвайки завета на Харун Ал Рашид Пики още рано, рано се изми на чешмата в двора, позаглади вече добре оформилото се кече и свика Сговорна дружина на оперативка.
-Кукличките, още ли спят? - попита той, вадейки една от своите тетрадки от сака си.
-Е па...че спат.Цела нощ план са преизпълнявали, да го еба - отвърна Кире.
-Гле"йте с"а, маладци.Не знам дали знаете, но гадовете са арестували шефа на "Орфея" и са му лепнали 20 годинки за шпионаж, представяте ли си? Познавал бил Джилда Керъл, бил канел западни певци, правил си бил скъпа операция някаква на Запад, изобщо антинароден тип го изкараха, па и на военен съд го били дали гнидите му с гниди.Нещото тук поразрови некои данни и на базата на неговите там статистични дисекции има подозрения кои са го топили и наш дълг е да накажем,тия ебалници.Двайсе лазарника, мое ли да си представите?
-Тука се говори, че бил силно наш човек, пък да не говорим на колко колеги помогна.Така е, брато, колкото си по-предприемчив и по-прагматичен, толкова повече те мразят и ти завиждат шаячните интелигенти. - гневно добави Тони - Ако не се движиш по коловозите които са ти очертали и не следваш тяхната текезесарска естетика ти си направо зачеркнат, даже изтрит с голямата гума.Всеки полъх на иновативност, на уникалност и на алтернативна креативност те гледат да го изкоренят или да го изкилиферчат уродливо до ниво вместващо се в квадратните им калъпи.
-Не знам дали си чувал, на мен един ми го каза там у панделата, ама имало тук у София, де, не тук у Несебър, един страшен пич - цигулар, който като нас много ги мразел тия селчовци.Викали му Сашо Сладура, та той хич не им цепел басма, ами си ги осмивял там.Вицове пускал, занасял се с тях и те...ела наш човек, че ни требеш за малко...и бам...в лагер,брато.И бой,бой,бой...направо го утепали човеко.И като казвам утепали, го казвам не в преносния, ами в прекия смисъл на думата. Изроди,бе, изроди.Па моята комшийка Леа, к"во са я правили и то само защото е била зоза и е пяла джаз.Ако ме питаш мен никакъв джаз не е било, ами от ония Ендрю систър, Глен Милър там джазоподобни шлагерчета, ама щом не е "Свири,хармонико,свири" за говедцето това е джаз, да го еба. Замирише ли им на Запад и те вадят сатъра.
Кире се изправи и почна да се кълчи туистоподобно и опитвайки се дори да не е фалшив запя с мелодията на "Ya ya":
-Кенеди фашиста, позволи туиста, о,о,о,
Тошо комуниста забрани туиста, йе,йе,йе.
- Да бе, да ги еба у тупаните, като видеха, че младите вместо да им пеят хоровите буламачи ги влекат ония нашите си ритми и почнаха като мичуринци, да ги еба да се опитват да ашладисват ако могат некои неща или направо да ги вулканизират, ако моем така да кажем.Дайте, вика да ги побългарим и гледаш ненормалниците и Щурците ги облякоха в едни глупави клоунски наподобаващи народна носиия костюмчета и Кукери гледай произведоха.Родно-народно.Па вместо ония гъзарски румби-мамби,джъркове,рокове и туисти тръгнаха да налагат Джинка и Пиринка.
Ами Пешо Мъката чухте ли го? Леле, ще повърна песен пее за кашкавалокрадците. И като се вживява значи, като кърши пръсти:
Партизани,партизани
на челата със звезди.
-Добре,де, и к"в ви е плана с Нещото?
-Гледайте сега.Дай да обозначиме тримата доносници с буквите X, Y и Z. Като долни топачи тия хора имат и съответните рефлекси и психика на такива.Както, вика, аз топим, най-вероятно и мен може,да ме натопи някой, нали? Тъй като благодарение на нашия незаменим колега от "другия свят" ние разполагаме с компрометиращи факти и материяли и за тримата, най-оптималната стратегия би била "Разделяй и владей". Х се обработва така, че да е готов срещу срещу скромната сума от 5000 лева да получи компромати за Y и Z, които му се внушава, че готвели да го натопят него и чрез тези компромати в ръце да неутрализира своето задържане. Абсолютно същия тактически прийом се прилага на Y и на Z. Така. Х се страхува от Y и Z, Y се страхува от X и Z и Z се страхува от X и,Y. Страхът е нагнетен в нервните им системи и въпреки, че се смятат, че имайки в ръцете си каре попове са все пак нащрек, защото срещу него са двама и макар и малко вероятно могат да имат я четирите аса, я някой флъш. Според Пикиторовата теорема равнобедрен триъгълник от гадни и долнопробни боклуци може да бъде приведен в покой и състояние на балансирана неизвестност само ако и трите страни са сигурни, че ха тръгнат да топят една от другите две, то двете други ще са обединени срещу него, а два гада са винаги по-опасни от самотен гад. Устройва им се среща при която, те с масонска вярност трябва да се закълнат един другиму, че никой от тях няма да пропука заверата, защото при всякакви сценарии включващи "външни лица" и тримата ще са "вътре". И така, всеки от тях поолекнал с пет хилки, ще знае, че има там едни,други двама които му знаят бакиите и ще се превърне в Трайчо Китанчев до гроб.
-Гениално! Връо си, брат ми.Шерлок Холмс странджанки да яде...те тук така им викат на принцесите.


-







Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gratzian
Категория: Забавление
Прочетен: 811889
Постинги: 2201
Коментари: 191
Гласове: 280
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930