Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.07.2013 14:45 - На кой му пука дали те бива или не
Автор: gratzian Категория: Забавление   
Прочетен: 686 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image 

Когато стане дума за икономика, за юпита, за финанси, за туй - онуй свързано с мангизи и се сещам за един тукашен тарикат - който се саморекламира в същия стил като нашите "хиперфинансисти".

Гледам ги нашите момченца с ниски челченца как облекли там разните му престижни костюмчета, сложили едни такива широки лигавници, лъскави чепици и всичко там което са видяли по американските филми...дай вика да им покажем на тия ми ти балканци как е в Лондоня. К"во ли ми ти знаят тия чворове за брейдита-мрейдита. Ще ги забаламосаме там, ще ударим кьоравото и после - чупен зи хаген, както се викаше едно време.

Особено готин беше онзи приятел на Никиту, дет" го беше изтипосал в "Булгартабак"...ами само като го видиш как си бърка в носа и ти става ясно колко ги разбира туй момче финансите...ама то какво можеш не е чак толква важно. Важен е имиджа. Та като става дума за "сурат ингилъци" та се сетих за този тукашен мушмурок, който действува с подобни на юпитата трикчета.

То аз това копие което го виждате горе над този текст го сканирах на две, на три - без дори да си правя труда...ей така просто за доказателство, да не би някой от тукашните Тома Неверници си помисли че си измислям.

Та ето как тук един посредник за продажба на недвижими имоти (real estate agent, as they call them here ) си гради "репутация"...решил нашия, че хорицата се гепят на простички хитринки - кебапчета там, биришки, 800 дни и разни такива сладуранщини и за да е "по-така" в брошурките които разнася по къщите на потенциалните клиенти поставил "уж така, небрежно" избрани писма от задоволени клиенти. Ето, демек, какво хората мислят за мен. Да, ама, когато съставяш такива "ужкимски" писъмца, вземи бе джанъм и се запознай с нравите, културата и мотивацийките на своите "илюзорни герои". Влез в характера, демек - както би ти казал някой последовател на метода на Станиславски...ама нашия, къде ти? Давай през просото и ето какъв е резултата:

Писмо от М-р и М-с Плетикоса(image is there a ship sailing here? ):

(къщата продадена през 2003 )

(първоначално сложена за продажба от друг агент, който не е могъл да я продаде )

Ние се опитахме да си продадем къщата сами през есента на 2002 година. Тя беше рекламирана в печата, но за съжаление не успяхме да я продадем. Ние бяхме много объркани и някак си обезкуражени. След това се помолихме на Господ за помощ. Господ ни изпрати г-н Шив Бансал. Шив много ни впечатли с начина по който той извършваше услугите си. Шив ни обеща че ще ни продаде къщата и той я продаде за осемнадесет дни и то за цената която ние искахме.

Ние ще препоръчаме Шив на приятелите си. Шив е не само богаташ, но и изключителен професионалист. Той е special person, той е човек на който ние имаме доверие и с който се срещаме от време на време даже. Той е превъзходен презентьор и посредник, а също така и експерт в сферата на житейските мъдрости. Шив може да бъде миротворец, дипломат в канадското правителство или в Обединените нации.

Е, вие сигурно си мислите: Кой ли че се гепи на такъв "капан за балъци"?

Да де, но в този същия рекламен материал ето какво друго пише:

В класацията на фирмата "21 Век" ( за която работи г-н Шив Бансал ) той е:

2002 - номер 2

2001 - номер 1

2000 - номер 1

1999 - номер 1

1998 - номер 1

1997 - номер 2

1996 - номер 4

1995 - номер 2

1994 - номер 3

И то това е класация на агентите на тази фирма(една от най-престижните и заетите в Канада в този бранш ) за цялата страна.

Така че, дами и господа - евтинките хитринки работят, колкото и да ви е чудно. По същия начин както се продаваше идеята за пирамидите, по същия начин по който се продаваше идеята за братство и равенство, по същия начин както се продава "Биг Мак".

За радост на търговците - баламурниците са болшинство на тази планета.

Айде юруш на юпитата!!!

Айде не останааааа...800 дни само and they are almost done!!!...последни наддавания...2 for 1, 2 for 1!!!!

image




Гласувай:
0


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gratzian
Категория: Забавление
Прочетен: 811511
Постинги: 2201
Коментари: 191
Гласове: 280
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930