Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.10.2013 12:33 - От мечтата за самовъзпроизводство до мечтата за достоен живот
Автор: gratzian Категория: Забавление   
Прочетен: 423 Коментари: 0 Гласове:
1



Дървенофилософско изследване
Част първа
Предполагам, вие, "по-узрелите", дето има една дума, индивиди с умиление си спомняте за онзи полупрозрачен период от вашия живот, наречен от учените пуберитет. Онзи емоционален сумрак в който тяло и мозък се изпълват с непознати до тогава трепети и нещата наоколо започват да придобиват онези сериозни форми, които до тогава индивида е смятал че са предназначени само за възрастни. При тази натурална модификация младият дихател освен че бива изненадан от коричките оформящи се по зърната на гърдите му, мъха по лицето (съпроводен разбира се с гнойни пъпки с големината на лунни кратери ), така също и от префокусирането на вниманието си от едни стойности на други. Комиксите и компютърните игри лека-полека отстъпват място на порнографските списания и "клиповете със знойно пъшкащи интернетни какички", късите панталонки биват заменени от ония гащите с изключително ниско смъкнато дъно и разбира се отношението към проивоположния пол претърпява 180 градусова транспортация. От злобен дърпач на плитки, нашият герой вече се е модифицирал в хрисим передекиризчия, изпадащ в прехлас пред формите на някои (дето им викаше Франк ) mammalian protuberances, наблюдавани при някои особено добре изваяни екземплярки. Мутирането на гласа на наблюдавания от нас екземпляр е съпроводено и с излъчването на онзи непознат секрет (от място които до сега е използувано само за уриниране ) отделянето на който е тригер за обладаването на съзнанието с едно хиперприятно, да не кажа неземно чувство.
Да де, но тъй като това са първи трепети и координацията тяло - мозък е все още неоформена, в съзнанието на пубера се оформя една изключително нереална картинка на желания обект. Той е някаква смес от Памела Андерсън, госпожа Иванова, Мими от 7ми "Б", обагрени с пръски от героини на японски анимации, задника на онази инструкторка по аеробика, дето сутрин се появява на малкия екран и усмивката на братовчедката Бети. Емоционалния барометър скача от една на друга крайности. От обожествяване и писане на любовна поезия, нашият аджемия преминава за части от секундата в монологични трансове с преобладаваща уличножаргонна лексика където "Леле, леле ще те спукам, "начи", "Ах, батко, ако те пипне", "Само да ми паднеш" и "Ииииий, ела да го видиш, "начи...напра"о..."баси" се смесват с онова учестено дишане, така характерно за всеки начинаещ ръкоблюдец. Ма"а "начи нашият тоягата, сипе семе по чаршафите и се унася в мечти свързани с онзи "комбиниран" обект на желание (или нещо подобно там...и той точно не знае). Той е ту рицар, ту футболист, ту закрилник на пленена девственница в онези мини турове които предприема в съзнанието си и които разбира се нямат нищо общо с обективната реалност. В тези "клипове на идни радости" отсъствуват както трипера, така и предменструалния синдром, издръжките за деца, стойките и чупките, следобедите с ролки на косата, краставичените лицеви маски, натякванията за бивши гаджета, мигрената,
досадните дайдасечукамеконвенциоустановителни лафове, изтърканите комплименти и всички онези нещица за които си е нужна ПРАКТИКА. Хей, да не си помислите сега, че съм някой ЖЕНОМРАЗЕЦ. Не, не...напротив аз обожавам ЖЕНАТА, барабар с всичките и кусури, мусенета, капризи и педикюри. Но (въпреки че звучи доста претенциозно) , за разлика от недокосвалия моминска гръд "левчо" аз познавам ЖЕНАТА. Аз я обичам такава каквато е, с депелатуара, с прясноизскубаните косъмчета от веждите, с потните жлези и уханието на сласт и именно поради тази причина общуванията ми с нежния пол са на базата на "безмълвни, но силно ефективни взаимноизгодни съглашения и договорености". Когато си на определен брой години и определен брой сексуални актове, то безспорно би трябвало да си придобил не само количествен материал, благодарение на който можеш да пишеш редове като тия, но и този количествен материал да се е превърнал в някакво качество (според марксистките закони image). За разлика от аджемията ръкоблюдец (който поради неопитност е застрашен от извършване на куп глупости), аз никога няма да тръгна да кисна пред нечий прозорец цяла нощ, да пиша сонети посолени със сълзи, да прекарвам безсънни нощи до телефона, но пък и никога няма да участвувам в караманьол, никога няма да изнасиля или дори отегча с присъствието си някоя жена.
следва



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gratzian
Категория: Забавление
Прочетен: 807729
Постинги: 2201
Коментари: 191
Гласове: 280
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930