Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.02.2014 19:34 - Борис Велчев - най-младият главен прокурор 2
Автор: gratzian Категория: Забавление   
Прочетен: 459 Коментари: 0 Гласове:
0



Борис Велчев - най-младият главен прокурор 2
Айде, вече, каквото станало-станало. Връщане назад и преосмисляне няма. Дайде да не плачем предварително за Нероден Петко. След като хората се кълнат, едва ли не, че той ще и ебе майката и на корумпираността и на престъпността, ами да вземем и да повярваме. В края на краищата хората трябва да бъдат оценявани според делата им, нали.
Вени, ти готов ли си да си гарант за това че Борис Велчев ще се справи с корупцията и престъпността? Айде, повярвах ти за всичките онези превъзходни качества за които ти говориш. И за компютъра и за езиците и за всичко там наоколо. Дай сега да оставим всичко в ръцете на Борис и да го оставим да ни запуши устата с превъзходна работа*.
Ето, аз обещавам, тук пред толкова хора, че ще си върна думите назад ( за непълноцеността на парашутираните кадри) и пръв ще го потупам по гърба (виртуално, разбира се) за всеки негов акт вкарващ в затвора престъпници и разкъсващ пипалата на октопода. На всичкото отгоре залагам и добре функционираща стъргалка за пети, родно производство, че ако Борис Велчев наистина разбие мафийните структори, ще напиша песен за това със заглавие "Бори се, Борисе!".
Ето, днес е 20 януари 2006 година. Подписвам се:
Грациан

Вени, готов ли си да се подпишеш и ти, в качеството на гарант? Тъй де, дай да поставим честта си на изпитание. image

_________________________________________ _______________________
*ама не искам после: метереологичните условия, това...зимата ни изненада, онова...защото обикновено доводите за несвършена работа се въртят все
около такива субективни фактори с неприятен odour.
image 
ОК, Вени, рапорт приет. image
Айде, дай да му дадем шест месеца...даже една година и ще се срещнем пак тук да си говорим по повдигнатите въпроси ( с нагледни примери и илюстрацийки). image
Всичко най-хубаво и приятен уикенд!
Това важи и за всички други форумци, разбира се.(последния ред)
image Каке, напомни ми една проникновенна постановка на СУ113 в която участвувах на млади години ( "Железният поток" на Серафимович)...е там финалната реплика изказана от тъгуваща "крестянка" над издишащия главен герой (Стоянчо Камберов, който наистина мисля че беше светлоок - играеше комисарската роля) беше: Та той имал сини очи!
Трогателничко и вълнуващо. image
* * *
Костадинке, къде и ти се врьеш с гражданетье, ма...оди гуши пуйките там, нарани пилците и остъй ги тия рабути за гражданьете...ей гиди пустата му дъртуфелница...се и тя...барабар Коца с булките. Тц, тц, тц...нидьей тъй, уа...нидьей...чи за ризилъци ста"аш...глей мало и голямо ти съ смей на прустутиятъ...айди, айди...затваряй портите и хич ни ми съ убйъсня"ъй. Ух, мари...ни мош дъ я узъптиш тая ми ти Костадинка и туй то...туй сьелскуту си"й сьелску и дъ гу въриш и дъ гу пичьеш - ня"я упръ"ийъ и туй то.
21 Jan 2006



Гласувай:
0


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gratzian
Категория: Забавление
Прочетен: 804090
Постинги: 2201
Коментари: 191
Гласове: 280
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031