Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.03.2014 17:34 - Патриотизъм.ltd
Автор: gratzian Категория: Забавление   
Прочетен: 619 Коментари: 1 Гласове:
1



Патриотизъм.ltd

забележете само какви доводи вадят патриотите срещу така наречените от Илчев непатриоти. Доводи, та чак дрънчат:
1. Hugin: Много лъже това момче! Грех му на душата...
2. 99: зе мария, кво друго да ти кажем освен да си ебеш *****та майна?
3. lente: Добре бе, Илчев, непатриотът Доган ще слушаме и това е ..
4. Кракра: Г-н Илчев, съжалявам, но този път сте сътворили едно голямо НИЩО. (последвано от простоватичко памфлетче противопоставящо едни тъпи българоамериканци, срещу други още по-тъпи българоамериканци )
5.КОСТАДИНКА ИВАНОВА: Господин авторът е подвластен на "черното и бялото". Особено когато добре плащат за поръчката.

***
Забелязахте, нали? Всичките те сипят ненавист към инакомислещия и то с убедителност напомняща онази с която Гошо Тарабата громи на Лайпцигския процес. Кои сте вие, значи, да ми кажете кое как е било. Няма такова нещо. Всичко е било, точно така както аз искам да е било и толкова. Всичко друго е вражеска пропаганда, конспирация или най-малкото отцепродавство.
Толкова. Няма: Ама може пък и да има някакво зрънце истина в онуй дето го викат хората от цял свят. Не! Не! Не! и барем още три пъти: твърдо НЕ. Това са гнусни клевети и конспирации на всички:като почнеш от нашите мангасари, та стигнеш до лукавите евреи.
Е, как се спори изобщо с такива хора?Кажете ми, бе? Как можеш да му обясниш на тоя ми ти чугун, че...хей...може и да не ни е кой знае колко мило да чуваме истината понякога ама тя си е такава.
Ето дай да вземем пак един пример от живота (изглежда за такъв род хора трябват помагала иначе предназначени за подрастващи ):
Айде да се погледна аз самия. Дебел ли съм. Ами дебел съм и то още как. Мога, разбира се да се нарека заоблен, добре хранен, висок и широк (ама с ударения на първите срички) както обрисуваше някой мъж с идеални за нейния вкус атрибути бабата на Мики ( която Бог да я прости беше кукушанка) или там да избера някакъв си друг словесен захарин, ама това няма да смъкне нито грам от теглото ми.
Така, де...колкото и да се опитате да захаросате някои затънали в далечни исторически доби факти, толкова по-смешни и отдалечени от реалиите ставате.
А, бе, знам че е преливане от пусто в празно и че първи ще скочат онези двамцата с хомосексуалните апетити ( които не знам защо, след като толкова много си падат по "мъжката ласка" не си се земат там и радват един на друг?), ама пък после има да викат: Ами ти що си трайкаше? Що не ни каза и т.н.т.

image  



Гласувай:
1


Вълнообразно


1. kostadin - ПИТАШ КАКВО ДА ПРАВИШ С ДЕБИЛИТЕ ЛИ. ...
12.03.2014 18:00
ПИТАШ КАКВО ДА ПРАВИШ С ДЕБИЛИТЕ ЛИ.
НИЩО НЕ ПРАВИ .МОЖЕШ САМО ДА СЕ ПОСМЕЕШ.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gratzian
Категория: Забавление
Прочетен: 810065
Постинги: 2201
Коментари: 191
Гласове: 280
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930