Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.04.2014 20:36 - Buble
Автор: gratzian Категория: Забавление   
Прочетен: 410 Коментари: 0 Гласове:
0



Колкото до Майкъл Бубле, то той е нещо като протеже на бившия премиер на Канада - сръбския зет от ирланско потекло Брайън Мълруни. image
Пяло момчето там на някакъв банкет ли, сватба ли (не помня точно) на който/която бил и Брайън и нашият много го харесал.
Е, разбира се, едно е аз да те харесам, а съвсем друго е - Брайън Мълруни. Та врътнали се там телефони, а на тоя, а на оня, докато се стигнало до "друго наше момче" ( вече станало голяма работа в бизнеса - Дейвид Фостър) и лека-полека машината се задействувла. Имидж консултанти, фризьори там, менаджери, импресария, прес аташета...а бе ясна ви е работата ( ако не ви е ясна...ами така е, няма какво да се лъжем, тия работи стават и така)
Въпреки, че името Бубле може да напява на "френски корени", момчето в действителност има италиански. Натискат го от две-три години да го правят световна звезда и туй то. Първият му "лъскъв" албум (той има около 6-7 преди това, ама те не се броят image) беше изключително с "ковър версии", докато вторият вече включва и специално написани за него хитове.
Ами, нали ви викам, рекат ли тук да те направят звезда, не си поплюват хората.: Презентации по най-гледаните дневни и вечерни шоута. Концерти. Записи на най-лесно поглъщаемите класики - като почнеш от "Бона Сера Сеньорина" на Луи Прима, минеш през Би Джийс и стигнеш до Ван Морисън и Синатра. Лъха на носталгия и мерак за лансиране на нов Хари Коник Джуниър.
В интерес на истината Майкъл пее вярно, има суинг и характерното "ах, на баба сладура" излъчване, но като на всяка "фабрикувана звезда" му липсва спонтанност и натурален хъс.
Да не забравяме, обаче, че машината на шоу бизнеса е нещо което може да ти натресе и далече по-уродливи стандарти ( Бритни Спийрс, Джесика Симпсън и Пъф Дади, да речем), така че по-добре Майкъл, който барем не дразни и притопля евъргрийни за middle class old farts с претенции за "по-така", отколкото някоя "Backstreet boys" like band.
image 



Гласувай:
0


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gratzian
Категория: Забавление
Прочетен: 804101
Постинги: 2201
Коментари: 191
Гласове: 280
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031