Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.07.2014 19:02 - "anti-smoke nazis"
Автор: gratzian Категория: Забавление   
Прочетен: 503 Коментари: 1 Гласове:
2



НCentur,
ние тук в Канада си пушим където ни е позволено и си плащаме скъпия тютюн, но това не значи, че не се възмущаваме от "anti-smoke nazis" и всичките онези които се опитват да са по-големи католици от папата. Аз не виждам на кому ще пречат заведения в които и собствениците и персонала са пушачи и в които едни такива "низвергани" същества като нас ще си практикуват онова което им се практикува. Толкова. Това не нарушава рахатлъка на непушачите. По същия начин по който на мен не ми дреме на оная работа, че някой си го бил слагал в "задния двор" или че се бил инжектирал с "духоповдигателни/смъквателни" субстанции в уюта на своя дом или в специално учередени за целта заведения. В края на краищата тук става дума за дискриминация.
* * *
Ние-пушачите сме губещи навсякъде по света. От една страна ни брулят като диви круши с акцизи и данъци и плащаме за един "зеленчук" цени неколкократно надвишаващи себестойността, ритат ни като дръгливи кучета да извършваме нашите си обществено обругани дейности навън, обвиняват ни за причиняването на сума ти и болести на "пасивни пушачи", обвиняват ни и в това че сме били "скъпи за лекуване" ( благодарение на тютюна, разбира се). Е, другари и другарки, помислете малко и кажете:
1. Не си ли плащаме достатъчно за лечението с парите които прибирате от нас като акцизи и данъци?
2. Ами след тютюна е толкова вреден и смъртоносен, ние вторично ви пестим сума ти и пари от пенсии ( нали умираме по-рано, което ще рече ще много по-малко пенсии, ако изобщо стигнем до такава)?
Аз лично, не пуша в моя дом (съобразявайки се с факта че съпругата и дъщеря ми са непушачи), не пуша в места където е забранено пушенето ( никнещи като гъби след дъжд) и в общи линии стриктно спазвам генералните етични закони ( не прави на другите онова което не искаш да ти бъде направено на теб).
Всичко, хубаво, но има някои непушачи които с нацистично настървение се опитват да ни изкарат едва ли не престъпници по-долни и от педофилите. Е, то бива, бива, ама те минават всякакви граници. Кому ще пречат заведения определени само за пушачи? По същия начин както ние след като видим знак за "непушачи" и отбягваме да пушим там, по същия начин както ние-мъжете не влизаме в дамските тоалетни, така и другарите непушачи след като видят такъв знак - да си кажат: Е, тук не е за нас и да се запътят там към съответното заведение с ухание на теменужки или каквото там ги привлича.
По същия начин по който аз не искам да ти вредя, постарай се и ти наци-непушачо да не ми вредиш. Остави ни да си пушим в специално отредени за целта заведения, кошарки и други там гнусни за теб места и престани да се правиш на светец , че чак ми се повръща като видя онези сбръчкани муцунки, онези покрити с шепа носове и всичките там маймунджилъци с които прекалените светци показват своята съвършенност.
Постарайте се да се радвате на живота както на вас ви се нрави, без да правите, разбира се "мръсни номерца" на ближния си и повярвайте ми светът ще е по-добро място за живеене.




Гласувай:
2


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. mar866 - ...
31.07.2014 19:38
Ти като си в Канада, наша Гинка да си виждал там? Отиде да се жени, ама нещо не се обажда, та всички сме притеснени, дали не са й взели карантията за донор. Тя не е млада, но е хубава и здрава, та може да са й теглили ножа:(

пп. Гинка не пуши, но може да си я засичал някъде сред непушачите, случайно:)))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gratzian
Категория: Забавление
Прочетен: 803981
Постинги: 2201
Коментари: 191
Гласове: 280
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031