Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.11.2014 21:21 - КАТАРЗИС ИЛИ‌ МЕНЗИС 4
Автор: gratzian Категория: Забавление   
Прочетен: 409 Коментари: 0 Гласове:
0



КАТАРЗИС ИЛИ‌ МЕНЗИС
(пародична джумбюш оратория за протестиращ народ и некадърни управляващи)

Четвърто действие
Прожекторите се отдръпват от сцената и само един единствен "следач" със златиста светлина се насочва към дъното, където иззад планина от боклуци излиза Байко Боришев в генералска униформа, но не от онези обикновенните, ами цялата изтъкана от сребърни нишки и накичена с лампази, медали и значки на футболни клубове. От едната страна на колана му е окачен ритуален кортик, а на другата огромна ножица. Байко се озърта на всички страни и със стъпки подобаващи тези на Носферау се насочва към центъра на сцената.
В същия момент от всички страни започват да прииждат шарено облечени хомосексуалисти и хора маскирани като огромни уши.
От високоговорител издигнат на дървен стълб се носи "Кукавица" в изпълнение на Цеца. Байко си запушва ушите и крещи: Пидали с пидали, защо ми спретвате този компромат!
Хомосексуалистите се хихикат с отвращаващи фалцети и танцуват около него в унисон с музиката изригваща вече от високоговорителя с пинкфлойдови децибели.
Един от хомосексуалистите, който очевидно е манаф, разкъсва ритуално потника с който е облечен и навира депелатуираната си гръд в лицето на Байко. Байко се отдръпва ужасен, но се опитва да запази самообладание, тъй като все пак той е в генералска униформа, а онзи е просто някакъв си разголен пидал, в края на краищата. За да покаже, че е ербап, дори привиква един от характерите маскирани като уши, запретва ръкава на генералската си куртка и му вика:
-Ела,тука бе ушев, я го пипни тоя бицепс. Знаеш ли на какво ще стане тоя ми ти манаф, ако му обруля един в зъбките.
Характера маскиран като ухо не само че опипва мускула с благоговение,но и започва да се умилква срамежливо около Байко в очакване да бъде разтрит.
Хомосексуалистите, макар нестройно и несиметрично се групират около генерала и започват да му пеят песента на "Хиподил"-Бате Гойко с леко модифициран текст:
Бате Гойко ти внимавай
съселът ти е отзад.
Моля те не му се давай,
""щото той ни носи смрад.
Бате Гойко огнеборец
кмет, художник.каратист
на китра свири вещо
и си пада полиглот.
Бате Гойко ти си мъж
Бате Гойко е веднъж.
Бате Гойко реже ленти
и открива магистрали
спортни зали с орнаменти,
мнения за баш пидали.
Бате Гойко яко сецка
Цветалина, Буба,Цецка....
Бате Гойко ще изпецка
всяка корист от врага.
Един по-свит хомосексуалист, явно наскоро излезнал от килера и още чувствуаващ се малко неудобно се прокрадва до стар и вече увяхващ свой колега и любопитно пита:
-А защо му викат на този хората - Муда?
Дъртият хомосексуалист,който така просташки си е изскубал веждите, че има вид на перманентно учуден му отговаря:
-Ами защото муда на един комшийски език значи...хммм....ами мъда, ташаци демек, а се говори че той имал изключително големи сohonas..
Свитият хомосексуалист се усмихва срамежливо и прошепва:
-Леле, какви пари би направил, ако вземе и като онзи млад японски художник сготви и сервира отстранените си гениталии на клиенти по време на вечеря дегустация в Токио, за да покрие медицинските разходи по операцията и да привлече внимание към сексуалните малцинства в Япония, както предаде АФП.
- А"ре,,бе, я не ме занасяй сестро -захихикал се дъртия педерунгел.
-Без ташак (тоест без ташаци,по-точно ) Мао Сугияма, който се смята за "асексуален", пише в акаунта си в "Туитър" (@Ho_Ch), че през март е претърпял операция по отстраняване на гениталиите си, които съхранявал в хладилник два месеца, преди да предложи дегустацията в специално наета за случая зала в Токио.
Всеки клиент е платил 20 хил. йени за порция от гениталиите му, гарнирани с гъби и магданоз.
Художникът, който е на 22 години, уточнява, че операцията му е била извършена от лекар и отстранените му органи не са инфектирани.
Ястието е било приготвено под наблюдението на професионален готвач и клиентите трябвало да подпишат декларация, че съзнателно са консумирали човешко месо.
В съобщението в "Туитър" художникът обяснява, че са били взети всички мерки за спазване на закона, главно за забрана върху продажбата на органи, третирането на медицинските отпадъци и правилата в здравната сфера.
Сугияма първоначално мислил да консумира сам органите си, но решил да ги продаде под формата на ястие, за да покрие част от разходите за операцията си.
В имейл до Франс прес той отбелязва, че искал да привлече внимание към "сексуалните малцинства, травеститите и асексуалните" в Япония.
Полицията в Токио заяви, че е запозната със случая, но подчерта, че нито един закон не е бил нарушен, тъй като канибализмът не е незаконен в Япония.
-Ха,ха,ха...ебати ташака (тоест ташаците)...е не като на Байко,ама все пак.
От високоговорителят вече се точи Франк Запа. Мощният му бас иронично пита: Why does it hurt me when I pee?
Байко се отдалечава на заден ход и по лицето му може да се види една полуприкрита тайна завист.
-Ех, ако можех да съм и аз интелигентен като пидал, а не толкоз прост...въздишката му се изтръгва дълбоко от белите дробове и е съпроводена с леко навеждане на глава в дясно.
Франк Запа вече пее песента за Боби Браун, на фона на която хомосексуалистите танцуват бясно с диско иширети.
(следва)




Гласувай:
0


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gratzian
Категория: Забавление
Прочетен: 807870
Постинги: 2201
Коментари: 191
Гласове: 280
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930