Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.07.2013 21:02 - Форумните полуфабрикати от "Сега" обявяват социалистическо съревнование по античичофичовщина на форумните полуфабрикати от "Монитор"
Автор: gratzian Категория: Забавление   
Прочетен: 414 Коментари: 0 Гласове:
0



Айде сега, пък чичо ви Фичо се превърна в класов враг.Ами спретнете му и вие една "мониториада", бе момченца. Айде като гледам как се пенявите...давайте. То това си е най-лесното: чифут, империалист, родоотстъпник, седераст...вие сте доста щедрички на лайнометство, господа полуфабрикати. С вашите семплички познанийца от Диамата и научния комунизъм вие имате оръжието на правдата. Ами колко му е. Кой не скача е ______(попълни празното с любимия си антагонист).Чиста работа. И как само ги сипете определенията, направо да ви завиди човек на "синята кръв" ( аз па к"во говоря...не при всички е синя, при някои е червената разбира се, ама от оная със сърповидните телца дето плуват в нея, ония бе дето придизвикват средиземноморската анемия). Какво, да го еба, знае па то"а, а? Че ми се пра"и на много отворен...а бе знаем ги ния тия, нали? Видели сме ги...колко сме им били "теменца" в градинката зад блока...ебах ги у боклуците, демек. Та такива ми ти ги сипят нашите любимци - полуфабикатите...кои са полуфабрикатите ли, викаш? Ами...

Полуфабрикатът обикновенно не е крайно тъп. Крайно тъпите са радостна прослойка, дай им там някаква дрънкулка (я ВЕФ, я нещо списанийце с голи какички и те мирясват).Семплички са им значи изискванията към живота. Работят си там мръсната работа, пушат си там безфилтърните цигарки, гледат футбол по талавизията и като се напият в събота им трае до понеделник сабайле...толкоз. Дреме им на тях кой бил Фичо или някой си там с шибано име...те не се хабят да четат...псуват от време на време властта, ама то е някак си профилактично, по инерция...ами всички псуват, ние няма, демек, да се излагаме. Та тия, значи, който и да дойде все им е тая, те нямат, така да се рече големи очаквания от това пусто битие. Примирили са се някак си там с грозния си живот и толкоз...ако ги питаш, даже, те дори и не го смятат за грозен, ама си е грозен, ако мен ме питаш. Както и да е...сега става дума не за тях, ами за полуфабрикатите. Тия - среднистите, ако може да ги наречем така. Те са, значи, от онези дето им викат - будни момчета. И лафче тарикатско могат да спретнат и Ван Дам знаят кой е, па и си падат по Бон Джови даже...разбират ги значи...тия тънките нещица от живота...не мо"еш ги минеш, да си съдереш гъзо, значи. Та, баш те са носителите на правите идеи! Те и Волен Сидеров са чели и чат-пат нещо за политиката могат да ти кажат и най-важното те са със стоманобетонна убеденост в своите идеи. Захапят ли нещо и не пускат. Като булдог са, мама му да еба. Ей, ще те влачи, ще те дърпа и докато не откъсне къс месо не пуска! А най-обичат, ей така, да хванат някой мухльо от ония с лупите и да го направят на пестил. Мачкат, тъпчат и то с една такава ехидна усмивчица... На мен парчета ще ми правиш, а? Много си бил учен, а? Ебах те у капута...мръсен там, еди к"во си... Ей, светкат им очичките значи като че ли са видели Шароун Стоун неглеже. Радват се на превъзходството си, един вид...ликуват. А иначе, горкичките като ги погледнеш антропологично - имат вид на достигнали еволюционното ниво на старшини от ВВС (ако трябва да правим автоаналогии еквивалента трябва да е "Saab" от 1978 или нещо от тоя род)

image




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gratzian
Категория: Забавление
Прочетен: 812040
Постинги: 2201
Коментари: 191
Гласове: 280
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930