Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.07.2013 17:06 - Ние сме интелектуалци, бе, глупак!
Автор: gratzian Категория: Забавление   
Прочетен: 1096 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image image

за Райчев и за Чирков!!

За разлика от негативните мнения на някои предишни колеги , аз съм радостен че Андрей обръща подобаващото се внимание на този толкова често пренебрегван и забутван под черджето ФАКТ.

Политиката е само "развлекателния" клон на индустрията. Толкова. Нищо по-сериозно. Само балончета, плакати, вили, лимузини, костюми и вратовръзки. Празни думи за народ и Родина. Брат"чедщини и "мижи да те лажем". Патьомкиното село, един вид, на държавата. Ей го тоя нашия...вижте го бе, вижте го колко е готин и достолепен ( само след изборите, разбира се той става некадърника който ни еба майка ). След новите избори - същото се повтаря и с новия вожд. Досадна и скучна картинка. Жалкото е, че Гунчо и Бончо седят там в кръчмето, претакат и чакат новия хипотетичен герой да дойде и да изрине авгиевите обори, ей тъй на с помощи от международните банки ли, със собствени ресурси ли...ааааа...това не ни интересува...да си му мисли той. Ние сме го избрали за да ни служи, а ний да си седим...ако сме искали да бачкаме...толкоз ни дреме кой ще е...нали? Ама той (новия вожд, де ) трябва дори ако трябва и сам...като Херакъла...а ние ще си седим и ще му викаме: Еваларка, брато! Върха си! И този мизансцен се повтаря до втръсване от деда Либена и хаджи Генча та чак до Гунча и Бонча...седят нашите и им дреме на оная работа, че било мръсно, че се рутело и че живеели в смрад и гнусотия.

"Ами има си "Чистота", бе!" - ще ти отговорят и то намусено - ние да не сме чистачи та да чистим... да те и... у дръвнико! Ние сме интелектуалци, бе, глупак!

Ей от такива като теб сме на това дередже! Тъпак! - ще ме заклеймят значи и ще продължат да чакат...ама не Годо, ами...Филанкишията ( той е нещо като неговия роден еквивалент )

 

image




Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gratzian
Категория: Забавление
Прочетен: 812336
Постинги: 2201
Коментари: 191
Гласове: 280
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930