Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.08.2013 17:10 - МЕТО ОТ ИНТЕРНЕТО
Автор: gratzian Категория: Забавление   
Прочетен: 242 Коментари: 0 Гласове:
0



Мето, за теб може да е прието
образование по Интернето
Кой бил от "шесто", кой от "пето"
на кой му спукали дупето,
какво било е дереджето
на партията и ОФ-то.
Колко е тмурно там небето
за кадър на ДеКаМеСе-то
когато гласът на шкембето
надвиква тоз на резон-ето
(защото иначе...момчето
е умно, гордо и напето )
Това че мислиш със сърцето
кога те шибат във дупето
е плод на някакво либрето
на оперка от "Факултето".


  Да, язвителничко, Мето...ти изглежда си някакъв много възвишен екземпляр, да го еба, тънък психолог и притежател на разни такива теляшки умения, да разпознаваш ИСТИНСКИТЕ ОТ ФАЛШИВИТЕ, а?
Разбери, веднъж за винаги:
Когато някой тръгне да намесва "класови противоречия" ни в клин, ни в ръкав(независимо дали е бил кокорбашия в ЦК на ДКМС или не ) съжденията му придобиват моментално тенденционна окраска. Твърдения обясняващи всички отношения на планетата като продукт на борбата между експлоататори и експлоатирани звучат по същия начин по който звучат и онези изказани от някой запален фройдист лакърдии свеждащи всичко до фалоса.
Не мога да възприема обяснения прекарващи всяко едно явление през лакмуса на марскизма-ленинизма и ту то. Смърдят ми на догматика и на ортодоксализъм. Е, разбира се, на хора със саркастично римуващи се "партизански имена" ( в традицията на телевизионен скеч от хачобояджиевската ера) това сигурно са единственните миродавни, но тъй като не съм от "вашия отбор", напълно нормално е да не можеш (или да не искаш) да "стоплиш" онова което казвам. Въпрос на фундаментални различия, да го еба. Ни ти мо"еш да ме убедиш, ни аз тебе...та заради това и няма смисъл да продължавам, тъй като би било изгубено време. Нали?
*
Нели, изглежда имаме по-нисше чувство за хумор от стандартно възприеманото тук, та някак си някои тръгват и да привеждат сериозни одиозни мотиви срещу някои наши реплики. Следващия път, дай нещо "по-така" - скачащи жабки, анамнеза там някаква, здравен съвет или нещо свързано с наднормено тегло. Много се смеят, значи хората на този род смешки. Игриво, някак си и сладичко, а пък и някак си почтенно. image
image  



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gratzian
Категория: Забавление
Прочетен: 812285
Постинги: 2201
Коментари: 191
Гласове: 280
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930