Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.10.2013 15:45 - Резни ми единия ташак!
Автор: gratzian Категория: Забавление   
Прочетен: 458 Коментари: 2 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Лека му пръст на Ивайло Петров. Беше изключително мъдър и начетен човек.
image
А иначе ето ви разкошни примери за менталността на Гунчо от Левуново:
По-добре празни магизини и възможност да се закупят малкото артикули предоставяни ни от тях. 200 гр.салам "Мургаш", 150 грама сиренце - овче, половин кило месо (забележете, че в ония времена месото се продаваше само по произход, както си му подобава в едно такова общество - телешко, агнешко и свинско...толкоз...може да е само кокали, а може и да най-деликатното филе...все четири лева килограма...е, ако си "наш-човек" твоето телешко ще е винаги "по-телшко" от онова на баламурника, ама така е то...всички сме равни и кльопаме ТЕЛЕШКО!) и голяма бутилка "Ябълка" ( само за 60 ст"инки!) Кеф, та чак дрънка. Няма заврънкулки като сега и разни дискриминационни продукти с екзотичен вкус, пред които само да ти текат лигите ( тогава лигите ти течаха от всичко, което имаше "лъскъв западен етикет", ако си спомняш...внесено ли е по "второ", направо ще си го сложиш в бюфета и ще каниш съседите да го видят и да ти завиждат...не се смейте, виждал съм и такива случаи!)
Интересно ми е, защо тия ми ти идеалисти от сорта на Гунчо от Левуново не се радват на идеалната си свобода ( никой не им забранява да си членуват в Компартията, да речем, никой не ги затваря че разправяли вицове за държавната главата и дори и че го псували, никой не ги гони заради това че нямат работа...ако си спомняте имаше и такива абнормалности...никой, ама, абсолютно никой не ги закача, стига да са изправни пред законна...а той закона днес е без първия член и за да се спазва не тряба да си фарисей там някакъв и крияч на реалните си мисли...ами просто нормален гражданин)
ами риве ли риве за МАТЕРИАЛНИ НЕЩА. Що, вика, аз не мога да си купя, а оня капут с дебелия врат - може? Ами ти си идиялист, бе, братче...тебе те греят идеи...за к"во са ти там разни буржоазни сирена с изчанчени имена, коли с кожена тапицерия и разни такива изгъзици, а? Ами ти си човек от народа който, както гледам и на празни магазини се радва...Да, ама, не...теб те е яд не толкова, че ти не можеш да си позволиш ( поради неспособност, най-вече ) да си закупиш тия ми ти "дрънкулки" на "западната цивилизация", ами те е яд, че други могат. Това е то разковничето, колкото и да го омоткваш в разни народомилни фразировки с миризма на марксизъм-ленинизъм...ама пусто си ви личи от километри, да го еба...брейй...андрешко си е андрешко и туй то. Вари го, печи го... не, та не... Резни ми единия ташак! ( дето вика оня във вица)
image 



Гласувай:
1


Вълнообразно


1. sande - Народът и на празни магазини се радва ...
22.10.2013 16:59
А шопа и на една гола жена се радва.

Може да е и миньонче.

Като казах в Пастух за имането на този дебелия, който разклати държавицата, селяните казват: Остави го тоя, не е за завиждане. По цел ден и цела нощ трепери да не го утепат. А нас нема и кой да ни напсува, даже.
цитирай
2. gratzian - :)
22.10.2013 17:39
:))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: gratzian
Категория: Забавление
Прочетен: 812355
Постинги: 2201
Коментари: 191
Гласове: 280
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930