Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.11.2013 20:45 - ПРЕЕБАНИТЕ И НЕРЕАЛИЗИРАНИТЕ
Автор: gratzian Категория: Забавление   
Прочетен: 311 Коментари: 0 Гласове:
0



Съвсем в реда на нещата си онази група от хора с високо самочувствие, без реално покритие, хората с амбиции за постигане на "нещо си", но нямащи качествата за постигането му, "недооценените", "преебаните" и "неразбраните" да се гепят за ръчички и спретнат там някакво си хорце на братство и единство.
Дайте, дами и господа, да не забравяме, че соцализмът ни остави в наследство една доста голяма маса от индивиди, подготвящи се да градят комунизъм, чиито знания и умения са толкова неуместни в днешната реалност, че те освен че не могат да се реализират като лидери на масите (за каквито ги подговяше Диаматът, Научният комунизъм и другите там идеологични науки), не могат завалийките и като едни удачни портиери и озеленители да се реализират даже.
И на такъв тип "ракета", напълно нормално е "космосът да и пречи". Една от най-добре работещите съзнаниеочистителни операции, както са ни известни от историята, е прехвърлянето на вината за нашата немощ в градинката на неприятеля. Чисто, просто и неизискващо кой знае колко труд и фантазия начинание. Ако случайно не съществува реален такъв, то мълниеносно се изфабрикува и моментално на него се натрупват всичките онези вини които пречат на "нашия" да се реализира.
Независимо дали той ще е масон, циганин, грък, руснак, педераст, комунист, фашист, буржоа, капиталист, империалист, евреин, турчин или какъвто си изберете, то той е виновника за вашият безсолен животец. Толкова очистително, че чак трепериш от радост, че си иначе гениален, ама тоя гаден_______ (попълни сам, името на гада пречещ за реализацията на иначе високоинтелигентния ти АЗ) Той е да го еба, който ти отнема щастието!
Тоя трик, както е известно на по-попрочелите от вас, е известен от дълбока древност и работи безоткатно и върху съзнанието. И то с интензивността с която е действувал върху разните му там робовладелско-, феодало- и т.н.т субекти, действува и на днешните льольовци. Кажи им там - "Бият Паниковски" (дето обичат, да викат по-ерудираните възпитаници на тази школа) и нашите скачат да бранят правдините на братята си.
Трикът обаче е в никакъв случай да не се говори за индивидуални лица...винаги да се обобщава: НИЕ - ТЕ. Ето при подобни условия, нашите западни съседи достигнаха до такова опиянение, че успяха не само да се изпозаколят един-друг, ами и да се сдобият и с американски бомбандировки за десерт. Ама то, бабаитлъкът си е голяма работа. Това животно - НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ и ВЕЛИЧИЕТО НА НАЦИЯТА създава и "орли" и "тигри" и "вълци" и какви ли не още групировчици с "нечакдотолкова идеална" цел.
Пусни му мухата на сръбския Гуджо, че той живее в мизерия, само защото шиптарите се били плодели като хлебарки и Гуджо е готов не само да ти повярва, ами и да тръгне да мре за теб. Пусни му на френския Гуджо мухата, че турци, българи и румънци му гледат в паничката и ще му излапат не само франзелата дето той така грижливо си е намазал с гъши пастет, ами и ще изпият "Божолето" му, като стой та гледа, и той ще тръгне да отрича и европейски конституции и там каквото му кажеш. Пусни на американския Гуджо мухата, че ГЛОБАЛИСТИТЕ изнасят неговото работно място в Китай и ще го видиш как ще тръгне да прави сиятълщини.Пусни му нашия Гуджо мухата, че основната цел на циганите е да убиват български професори и виж как тия смешни елементи от снимките на почитателите на "Атака"( дето ги гледам из Нета) ще тръгнат не само да вдигат юмручета по митинзите, ами и ...(айде дай да си затрая да не излезне че пророкувам такива работи). Пусни на руския Гуджо мухата, че ще му спрат водката и...е виж...тук вече не знам резултатите са изключително трудно предвидливи...току виж спретнали нова Октябърская или някаво подобно лайно.
В края на краищата, един от най-големите успехи на развитото социалистическо общество беше именно създаването на такъв род хармонично развити личности и въоръжаването им със САМОВЛЮБЕНОСТ. Сигурни в правотата на идеите си ( които въпреки че са по-пъстри и от холната гарнитура в двореца на Садам, имат онзи блясък на възстановена правда), верни на оцеленческите си инстинкти( убий - инакомислещия, или барем го инкарцерирай доживотно) те са готови да излезнат на улиците и да се изправят срещу целия свят.
Ама, в края на краищата, какво да ги правиш такива хора? Ами за тях това е начин да изцъркат събираната с години горчевина, това е предпазният им вентил. Имаше на времето един сръбски филм - "Балкански шпионин" ( Балкански шпиjун ), в който главният герой ( подобен атакоид) достига до най-ниската точка в материален, здравен и най-вече морален аспект именно поради тази болна амбициозност "да си нещо", без наличието на съответен "инструментариум". Неговата физиономия винаги изплува в съзнанието ми когато стане дума за "АТАКА" и за нейната членска маса. (тези от вас, които са гледали филма, със сигурност знаят какво точно имам предвид).

image 22 Jun 2005



Гласувай:
0


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gratzian
Категория: Забавление
Прочетен: 811978
Постинги: 2201
Коментари: 191
Гласове: 280
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930