Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.12.2013 13:54 - Сичката Натка стасала, сал една не сколасала
Автор: gratzian Категория: Забавление   
Прочетен: 323 Коментари: 0 Гласове:
2



Сичката Натка стасала, сал една не сколасала
Като чета тия ми ти изцепки на Натка и хем ми иде да и викна една "майна", хем па ме напушва смях. Ами, баш сега, в този момент, когато всичко е цъфнало и вързало, дайте да отворим още една пандорина кутия и току виж, казали: Брех, тая ми ти Надка, много я разбира политиката. Дай да "земем и да гласуваме за нея, а? Ами виж как се грижи за нас, да го еба, почти като "Атака" е загрижена за ония ми ти изконни ценности на българщината. Нали?
Айде, тя душата е напълно ясна. Суетата и "волята за победа" са я обсебили до ниво от което връщане назад - нанай си. Като всяка малко "по-така" женичка с успехи, тя е болезнено амбициозна и може да се каже ревнивно стискаща в кунките си диарата с фалшивите диаманти и лентата "Мис Едиквоси", от отминалите дни на ВЕЛИЧИЕ, смятаща да ги надене пак в близко време...ама както всички гледаме...все по-далечко и по-далечко отплува корабът на дните на безпогрешност...жалко че се наблюдават все още рецедиви на наадекватно поведение, ама пък, в края на краищата щом имаме на лице амбиции и емоции - пиши я отписана...хубаво, значи, при нея нещата са си ясни ( и защо и к"во )... ама няма ли там разумни хора около нея за да и обяснят, че тая работа така не става. Тъй де, като ще я разпердушинвате тая партия, ами съберете се там, кажете: Айде, другари и другарки - до тук...ние повече не можеме. Някак си по-честно щеше да бъде и нямаше сега да четем и гледаме грозни картинки на диспути между озверели аборигенни българи, срещу pissed off majkoprodavci. image
Ей, няма и месец откакто Евгений ни мъдруваше тук ( и то основателно) как ония провинциалните юпита са си го забили безвъзвратно, тръгвайки да се заиграват ( напълно безпричинно ) с рекреативни треви за пушене, химическо чистене на езика и разни такива пълни идиотщини не само че не са спечелили нови привърженици, ами са изритали от кръга на "уважаващите ги" доста потенциални симпатизанти и то само с два-три идиотски замаха. И вчера баш Надеждица Умница излиза с една толкова ефтинджос парлама, чрез която ни в клин ни в ръкав тя хвърли ръкавицата в лицето на нищо неподозиращите "двойногражданни българи". Едно такова изявление си е самоубийствен политически ход и по-откаченост е на нивото на "Блондинките на сапун" или "Слушащите чалга в концлагери".
А иначе, да си призная без бой, на мен ми е през хуя, че щели да ми отнемат българското гражданство. Аз просто толкова съм навикнал българската държава да ми го слага, че вече съм притръпнал като оня от вица, дето казал накрая: "А бе, еби и не питай!"
. Да си кажа честно, една от главните причини за нежеланието ми да живея в България е именно фактът, че докато живях там, винаги бях третиран унизително и укорително от БЮРОКРАТИЧНИ ДИНОЗАВРИ и разните братя и сестри на Натка са ми нанасяли далече по-болезнени рани...така че, при мен нещата са кристално ясни:Никога не съм очаквал някакви си бенефиции и "гювеч" от държавата БЪЛГАРИЯ! Обичам и милея за много от нейните граждани, влюбен съм в природните и хубости, не мога да си представя живота си без употреба на български език, имам разкошни неизтриваеми спомени от годините прекарани там...но, колкото и да съм част от нея, след като там има хорица на които им преча там с факта че имам и българско гражданство, ами хубаво, бе, джанам...взимайте го и туй то...аз толкова неща съм губил през този живот, та сега за един пиклив паспорт и право на гласуване ( което никога не съм използувал, поради мои си лични убеждения) да седна да рева...ами, ами...не сте познали...
Да не си мислите, обаче че само в България има кухоглави политици, правещи постоянно гафове...ами, ами...навсякъде се тия ми ти РЕГУЛИРОВЧИЦИ НА ЖИВОТА НИ. Ето да речем, тук в Канада, само през последните два-три дена - два-три гафа, да речем.
Назначават големите глави комисия да изследва дали тоя монопол който държавата държи над алкохола ( с всичките му там МАСТИТИ ПРОФСЪЮЗИ, цицащи поголовно от напомпаните му като гърди на порнозвезда цени) е рентабилен. (като че ли, ако ме питаха мен, нямаше да им го кажа безплатно)
Да де, ама това не сме аз и ти, това е ДЪРЖАВА, да го еба, разполагаща с милиарди. И след като ги има тия ми ти милиарди ( от моя и твоя джоб, разбира се, ами от къде другаде?) тя решава че тази комисия трябва да има барем четирима члена, които срещу 1000$ на ден ще открият топлата...и седяли тия ми ти големи глави, мислили там, изчислявали, анализирали, чоплели си в носовете и изобщо...и накрая, разбира се след близо 1 000 000$ долара (айде, да съм по-конкретен...казват че било около 600 000$, ама па може ли да им се вярва на тия ми ти мушмороци?) констатират, че: Да. Алкохолният бизнес трябва да бъде приватизиран и всеки канадец да има правото да си купува там каквото му се пие, ако ще от бай Моско, ако ще от Ким Ир Сен, ако ще и от Филанкишията. Свободен пазар, бе. Свободен пазар. Точка...и какво мислите стана? Тоя същият капут, дето поръчал това ми ти "ефтинко" проучване вчера вика: Никакви приватизации! Никакви такива, гювечи и свободи. Не е хубаво това и туй то! А оди го разбери? Иде ти да му зашлевиш една и да се чуди от къде му е дошло.
След туй пък, "Мис Вселена" - Наталия Глебова, канадската хубавица от руски произход нали си е наше тукашно дете, торонтчанче, била поканена от тайванците живеещи тук да бъде гост на техния фестивал, организиран тук на баш мегданя. Да де, ама пустите му бюрократи викат: Тц, не може то така...имаме си тук разпоредби и устави непозволяващи третирането на жената като сексуален обект ( или някакви подобни такива глупости сътворени предполагам от някоя тънтуреста крава с барем тригодишна паяжина на пичката)...ще ме извинявате, ама няма такива работи да се случват тук. А бе, хората от цял свят го канят момето и се радват като ги посети там, някакво си такова медийно величие ( а тя, душата, ако сте я виждали, знаете, че си е величие, ама баш величие...ако ме питате мен), а тия нашите писарушки - йок. Като писнаха вестниците, обаче, и гледай как днес тя е на първа страница на вестника и кметът и прави теманета и слушаш само: Ама, няма страшно, бе...ами, че защо мен не ме питахте, ами бива ли тъй сега...и разни такива глупости дето обичат да ги дрънкат насрани кметове и политици...та не се безпокойте, демек...глупостта е всемирно явление...и в определени граници е толеруема и търпима и дори, както гледате забавна...лошото е когато преебе нечии съдби, ама пък, хей...политици бе, политици...фани единия и удари другия...ама все някак си ще я избутаме...няма как. image
Само, между другото, да ви попитам така ехидничко накрая: Помислихте ли си, аджеба:Кой губи най-вече от тази нова "изкуственно раздута" конфронтация", която както гледате се дипли из форуми и паланки? А? Нещичко така, по далновидничко? Или пак ще серем и после ще питаме: Кой ни сра в гащите...
И както обичат да казват разни отворени пишлигари с аграрна закалка: Питам аз и отговор не искам.

image 20 Юли 2005 17:47



Гласувай:
2


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gratzian
Категория: Забавление
Прочетен: 812166
Постинги: 2201
Коментари: 191
Гласове: 280
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930