Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.09.2017 22:54 - Пики Турай и другите 21
Автор: gratzian Категория: Забавление   
Прочетен: 266 Коментари: 0 Гласове:
0




На една изолирана маса с табелка "reserve" в дъното на все още празният по това време ресторант на хотел "Хемус" три красавици, целите изографисани с дебели слоеве фон дьо тен, грим, аркансил и всички онези разкрасителни придобивки на световната козметична индустрия пушейки цигари и пиейки кафе явно дискутираха нещо много смешно, защото се заливаха от смях.
Тони и Кирето задъхани още от вратата замахаха с ръце, като Тони даже възторжено запя приближавайки се с маршова стъпка:
-Ето, Д"Артанян присгига
Мускетарки си зове, зове.
Когато доближи масата, той направи средновековен реверанс, навеждайки се с подвито коляно и жест симулиращ смъкване на илюзорна шапка и с шепнещ глас обяви:
-Аз и моят верен слуга Планше, който обаче по-скоро може да бъде оприличен на Гримо се извиняваме на благопочитанните дами за нашето(поглежда часовника си) четиринадесетминутно закъснение, но както знаете дългът към краля е нашето върховно призвание и се надявам да бъдем извинени.А бе, има ли келнери наоколо, мама им да еба мързелива. Кире, а намери некой и поръчай по едно кафенце и за нас...та докъде бях стигнал?А, аз още не съм почнал.
-Шефе,ама ти нещо си си пийнал,а? - констатира Сиси.
-Не ме прекъсвай, да го еба, че ще си загубим потока на мисълта.Та поводът за настоящото партийно-отчетно събрание е сладко-горчив. От една страна нашата така обичана и уважавана в гилдията колежка Мадам Галантерия напуска тези дни, на попрището жизнено в средата, както беше казъл великия поет, професията жрица на любовта, за да посвети остатъка от живота си в грижи за удволетворяването на капризите и желанията на така обичания от нея шофьор Джани, а от друга въвеждането на ново попълнение в нашата просперираща фирма, на новата бодра смяна, дето има една дума, която би трябвало, според уговорката ни да е тук след...дай да си видя часовника...ами след около седем-осем минути.Не забравяйте, мили мои котенца,че другарят Димитров беше казал, че това ми ти пусто колело на историята щяло да се върти като екзотична танцьорка на пилон до пълната победа на...на комунизма, пиленца златни, но докато все още не е дошъл тоя ми ти пуст комунизъм в който всички жени ще бъдат общи, да го еба, ние все още можем да се радваме на факта, че все още има легиони от леваци готови да заплатят с валута по второ направление комуналните услуги на такива превъзходни екземпляри на всепобеждаващата женска красота и сласт като вас.Като авангард на българската прогресивна проституция, аз очаквам от вас, гълъбчета, нови трудови успехи и да преизпълним петилетката най-много за три години.
-Шефе, довечера пак ли ще съм с оня ливански импотентник, дето ме олигави цялата миналия вторник? - Радка попита с известна погнуса в гласа.
-Мис Кинкалерия, моето дете, изкуството иска жертви. В края на краищата, дядката си плаща почтенно и никога не сме имали проблеми с него. В края на краищата, бъди снизходителна към лебедовата песен на един отдавна залязнал талант, който все още има мерака да се появява на сцена. Клиентът, както знаеш, винаги има право, а ти ако си все още с апетит след това, ей го Кире, моето момиче и когато дойде да те вземе от обекта може да се изпоконсумирате в колата.Нали си винаги готов,бе, шебек?
Кире както се очакваше пусна едно: - Е па...ако требе...
-Кого виждам.Кого виждам...ето, момичета, това ефирно създание което се приближава към нас е Влади.Прегърнете я,цункайте я и искам накрая на този задушевен прием тя да се почувства като част от колектива.


 



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gratzian
Категория: Забавление
Прочетен: 811993
Постинги: 2201
Коментари: 191
Гласове: 280
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930