Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.03.2014 19:47 - Аман от пророци на МЪРЗЕЛА
Автор: gratzian Категория: Забавление   
Прочетен: 404 Коментари: 0 Гласове:
3



Ей, това комунистите били голяма работа. Гледай само какви доводи вадят, как гънат пространството, само и само за да докажат че може да има перпетум мобиле. Ти му казваш: А, бе, селчо, няма как да се преборят физичните закони, той ти твърди:Йок, ако значи, тук, това стане така, пък онуй иначе, ама през това време еди кво си еди къде си, трябва значи и после...познатата ни реторика опитваща да оправдае мързела и нищоправенето.
Ами, другари коматисти, след като сте толкова социално трогнати и след като толкова много ги разбирате нещата защо не вземете:
1. Да се сплотявате в колективи и да си отваряте собственни кооперацийки, където всичко ще е общо и няма да се експлоатирате един-друг. Нали ужким сте милиони, да ви еба у мушмуроците. Нали имате потенциала, интелигентността и капацитетът. Ей, гледай колко от вас са с висше образование, колко даже имат и икономически познания и политически и к"ви ли не още там. Кой ви пречи, бе, мърди с мърди да се хванете и да си направите там ТКЗС, ако сте аграрни работници, кооперацийка ако сте занаятчии, свой собственн институт ако сте "институтен материал". Нали Маркс ви беше казал да се сплотявате. Ами кой ви пречи, бе мързели? Взимате кредит от гадната капиталистическа банка и започвате да доказвате как солидарността между трудещите се може практически да смачка гадните капиталисти и да подсигури условия за трудещите се близки до райските: работнически столове, почивни станции на море и планина, гимнастически салони, радиоточка и изобщо всичко като едно време.
Вместо да се мотате и плачете като вдовици за хуй и да набеждавате всеки за вашата скапаност, ами взимайте се в ръце и си оправяйте дереджето сами. Нали сплотени сте били голяма работа...ами кой ви пречи, да го еба?
Да де, ама друго си е да си лежим така, да пишеме гневни статии и да бъзикаме лумпените ( които са готови да лижат гъза на всеки който им обещае шоколадче. Да де, ама не се усещат, че тоя дето им го предлага това шоколадче после ще ги обарва по дупенцата ( па да не им разправям след това какво ще се случи).
Ако вашата система беше толкова добра, защо се срути, бе? Защо фалира? Защо? Защо? Защо?
Леле, значи, обикновенно съм спокоен човек, но идват моменти когато просто трябва да креснеш и да удариш по масата. То не че зомбираните ще се отзомбират, ама барем тия дето все още не са напълно изпаднали в "комунизмоочаквателен транс" могат да се освестят и вместо да скандират мантри за някакви си илюзорни ценности да си запретнат ръкавите и да ги постигнат тия ценности.
Аман от пророци на МЪРЗЕЛА. Марксисти били, незнам си к"во. Не сте, да го еба, никакви марксисти, ами чисти мързелисти, които само гледат как да се докопат до някакъв си здрав организъм и да започнат да паразитират.
Дай им само да реват. Лигльовци, бе, лигльовци. Чак ме догнусява от безочието им.
image 




Гласувай:
3


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: gratzian
Категория: Забавление
Прочетен: 811832
Постинги: 2201
Коментари: 191
Гласове: 280
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930